Skip to content

Waarom heb jij als huid professionale gekozen voor Chris Farrell?

Voordat ik zelf begon met de producten van Chris Farrell was ik al vanaf mijn 12e al heel lang op zoek naar goede gezichtsproducten.

Mijn zoektocht naar een juiste verzorging routine begon bij de lokale drogist. De verkoop medewerkster gaf mij het advies om mijn gezicht te reinigen om van mijn jeugdpuistjes af te komen. Ze adviseerde mij een cleanser die op alcoholische basis was in combinatie met een dag & nacht crème. Als ik mijn huid extra wilde reinigen had ik daarnaast nog een scrub.
Nadat ik deze routine helemaal volledig had doorlopen was mijn huid heel erg aan het trekken en mijn gezicht was mega rood.
De eerste keer dacht ik; o jee, dit gaat niet helemaal goed, ik ben teruggegaan naar de drogist met mijn verhaal. Ik kreeg twee nieuwe proefmonsters mee om thuis uit te gaan proberen hoe mijn huid hierop zal gaan reageren. Het eindresultaat was weer een heel rood trekkerig gezicht.

Op een gegeven moment zie je het testen van verschillende producten niet meer zitten, uiteindelijk ben ik gestopt met de zoektocht naar een goede verzorgings routine. Daarna kwam de peptalk van mijn moeder; kind, het is zo belangrijk om vroeg te beginnen met het verzorgen van je huid! Als je jong bent heb je hele andere gedachten over gezichtsverzorging.

Je wordt ouder als wijzer met de tijd. Ik ben mijn verzorgingsroutine weer gaan oppakken toen ik voor mijn eerste training ‘huidprofessional’ bij A Fortio Intelligent Skin Care kwam. Ik was behoorlijk sceptisch over de gezichtsproducten, tot mij werd verteld dat ik een gevoelige huidtype heb. Dan vallen ineens alle puzzelstukjes op z’n plek, met de theorie van de nagels in het achterhoofd over allergieën en irritatie reactie, ben je toch behoorlijk voorzichtig dat je het bijna niet aan durft om iets uit te proberen.
Uiteindelijk ben ik heel blij dat ik de stap heb gezet, met de daarbij behorende informatie.

Kom je in mijn praktijk voor een gezichtsbehandeling, volgt er eerst een ‘intakegesprek’ in dit gesprek probeer ik zoveel mogelijk informatie in te winnen zodat ik een persoonlijk advies kan geven. Als een stukje productinformatie welke ingrediënten er verwerkt zitten in bepaalde merken die nou niet bepaald juist zijn voor onze huid. De producten die je zelf gebruikt dien je ook mee te nemen naar het ‘intake gesprek’, zo kunnen we goed in kaart brengen waar het eventueel mis gaat.

Mijn allereerste ervaring met de producten van Chris Farrell was in één woord ‘WAUW’. Mijn huid had een natuurlijke glow, m’n huid voelde heerlijk zacht aan, absoluut niet dat trekkerige gevoel wat ik in mijn jeugd wel had.
Bij de eerste keer aanbrengen van de Chris Farrell producten stond ik meer dan versteld dat er al naar een reinigingsbehandeling resultaat zichtbaar was!

Ben jij net zoals mij, ten einde raad als het gaat om jouw gezichtsverzorging routine?
Boek dan zeker een ‘intakegesprek’ We gaan dan van alles bespreken omtrent jouw routine als kijken waar de producten van Chris Farrell jou kunnen ondersteunen om een gezonde stralende huid te krijgen. Mijn persoonlijke ervaring is meer dan positief samen met die van vele andere cliënten die je voor zijn gegaan.

Heb je nou een specifieke vraag of zou je graag over een bepaald onderwerp een blog willen lezen? Je kunt altijd via het contactformulier een bericht achterlaten met jouw vraag daarin, dan ga ik daar m’n best voor doen om een informatieve blog te schrijven.