Skip to content

IBX Behandeling

IBX staat voor 10 ijsbergen. Het grootste en sterkste gedeelte van de ijsberg bevindt zich onder water. En onder de ijsberg vind je het zachte water. Dit geldt ook voor IBX; de stevigste laag bevindt zich onder het oppervlak van de natuurlijke nagel. Het is het enige product op de markt dat werkelijk door de bovenste laag nagelcellen heen dringt.

IBX is in 2010 ontwikkeld door Jim & Linda Nordstrom van Famous Names. Het product verstevigt zwakke nagels, herstelt beschadigde nagels en beschermt kwetsbare nagels, en dat allemaal van binnenuit! Dankzij het Innerpenetrating Polymer Network (IPN) worden alle oneffenheden in de natuurlijke nagel opgevuld. Zo vormt het product een steunpilaar in de natuurlijke nagel. 

Wil jij jouw nagelproblemen laten oplossen door een echte nagelspecialist?

Boek direct een afspraak of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor wie is IBX geschikt?

IBX kan door zowel mannen als vrouwen geboekt worden en is geschikt voor iedereen die mooie en gezonde natuurlijke nagels wilt hebben. Het product is kleur- en geurloos. De IBX-behandeling is alleen te boeken bij gecertificeerde salons. 

Als je gelpolish op je natuurlijke nagels hebt, kun je ervoor kiezen om er IBX onder aan te brengen. De nagels worden dan zowel door de gelpolish als van binnenuit extra verstevigd. IBX verdwijnt niet uit de nagels, maar groeit uit.

Hoe ziet een IBX traject er eigenlijk uit?

We beginnen met de “kickstart”. Dit zijn drie behandelingen die één keer per week plaatsvinden, steeds op dezelfde dag of een dag eerder. Daarna worden de nagels uitvoering bekeken, we voeren een evaluatiegesprek en nemen het behandelplan door.

Bij “delaminatie” is het advies om na de kickstart nog twee extra behandelingen extra toe te voegen, vanuit daar wordt verder gekeken hoe de nagels gaan. Het streven is dat we dan één keer in de 4 weken een IBX-behandeling inplannen. We passen het behandelplan steeds aan op de nagels. Dadi oil is hierbij van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat de nagels hun flexibiliteit en elasticiteit terug krijgen.

Stappenplan IBX Behandeling

We behandelen eerste de nagels met IBX. De eerste kickstart behandeling vergt meer tijd dan de opvolgende behandelingen.
nagels worden in vorm gevijld
dan sprayen we de cuti-cal op de nagels en de dadi oil op de nagelplaat zodat we die niet beschadigen als we de plaklaag verwijderen met de manicurette.
daarna wordt er weer een druppel olie achter het witte randje geplaatst zodat we alle vier de beschermers hebben voorzien van olie. Als afsluiter een heerlijke hand lotion om de handen te verzorgen.
4x 3x

Case: Delaminatie behandeling

Philomena Beauty uitleg

Je kunt dadi oil vergelijken met de olie die in de auto gaat, en IBX met de benzine. De producten voegen zich samen.
Zonder de dadi oil is de IBX niet in staat om te doen waar het werkelijk toe in staat is.
Dit traject is echt een commitment tussen klant en specialist, en er is meer dan een lange adem vereist. Als natuurlijke nagelspecialist kan ik geen termijnen aan het IBX-traject koppelen. Als er veelvuldig olie wordt toegepast in de routine, zul je sneller een mooi resultaat behalen dan wanneer je de olie af en toe gebruikt.

Benieuwd naar het verloop van onze behandelingen?
Lees hier meer over onze intakeproces