Skip to content

Polygel ‘Artistic Putty’

Al geruime tijd ben ik een specialist als het gaat om natuurlijke nagels. Dit neemt niet weg dat ik altijd al een kunstproduct heb willen aanbieden in mijn salon. Juist daarom ben ik op zoek gegaan naar een kunstproduct dat goed bij mijn visie past en dat was een lastige opgave. Gelukkig is het me uiteindelijk gelukt en kan ik nu vol trots het perfecte kunstproduct aanbieden genaamd Artistic Putty. Dit is een product dat is gemaakt van gel & acryl en deze combinatie biedt de nodige voordelen.

Wil jij jouw nagelproblemen laten oplossen door een echte nagelspecialist?

Boek direct een afspraak of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De voordelen

Kijken we naar de voordelen, dan kunnen we concluderen dat ik met dit product langer de tijd heb om te modelleren. Tevens is er dankzij dit product geen sprake meer van uitloop naar de zijwallen, dit is bij gel bijvoorbeeld wel het geval. Verder heeft de liquid waarmee gewerkt wordt een aangename bloemige geur, deze zal dan ook niet op de longen slaan. Wat ook gezien kan worden als een voordeel, is dat putty een afweekbaar product is en hiermee voorkom je nagelschade zoals bij een freesmachine & vijl het geval kan zijn. Ook is de mix ratio van liquid and powder niet aan de orde.

Mijn Putty certificaat

Een nabehandeling

Aan te raden is om na de Polygel behandeling te kiezen voor een nabehandeling. Aan te raden dit iedere vier weken te doen!.  Deze stelregel is niet anders dan bij Gel & Acryl behandelingen. Goed om te weten is ook dat we bij Philomena Beauty een leeftijdsgrens hebben voor bepaalde behandelingen. Zo is een gelpolish behandeling alleen voor mensen die 18 jaar en ouder zijn en voor de Polygel behandeling zetten wij geen kunstproduct onder de 21 jaar!

Dadi Oil

Bij de natuurlijke nagels adviseren wij het hanteren van de Dadi Oil, dit geldt ook voor de Polygel behandelingen. Dit zal ervoor zorgen dat de nail unit in juiste conditie blijft. Op deze manier zijn we er ook zeker van dat de nagels wel tegen een stootje kunnen.

Artistic Putty kunt u boeken voor de natuurlijke nagels zonder verlenging. Ook kunt u kiezen voor een verlening van een tip met een mooie gelpolish naar keuze!

Meeste gesteld vragen

Vanaf 18 jaar kan er gelpolish worden geplaatst.

Per salon is de leeftijdgrens verschillend voor een Gel of Acrylbehandeling.

Philomena Beauty zet pas vanaf 21 jaar Polygel of Gel on Xtensions.

Ja,
Het gebruik van olie is heel belangrijk. Dit om uitdroging te voorkomen als dat je de vier beschermers (guardian seal) om de nagel unit heen elastische houdt.
Olie weerkaatst ook water, door geregeld olie te gebruiken zullen de nagels zich minder snel volzuigen met water. Het uit droogproces is dan nihil.

Jazeker!
Je brengt een druppel olie aan achter het witte randje, op deze wijze zal de olie langs de huid naar beneden lopen. Vervolgens masseer je gentle de olie rondom de nagel heen. Zo voorziet je de gehele nagel van olie.

nagel-before nagel-after
nagel-before nagel-after
a5 a4

Benieuwd naar het verloop van onze behandelingen?
Lees hier meer over onze intakeproces