Skip to content

Rubber Base behandeling

Als nagelsalon zijn we gespecialiseerd in de anatomie en pathologie van natuurlijke nagels. Dat wil zeggen dat we het niet alleen belangrijk vinden dat nagels er mooi uit zien, maar ook dat de producten die we gebruiken goed kunnen inzetten voor jouw nagels. We hebben uitgebreide kennis over nagelproducten en blijven altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Deze kennis gebruiken we graag om jou te helpen aan mooie nagels. We maken mensen er bijvoorbeeld van bewust dat het niet veilig is om verschillende merken met elkaar te combineren. Dit kan namelijk leiden tot irritatie, allergische reacties of niet goed uitgeharde producten.

Een Rubber Base behandeling met hoogwaardige producten

In onze salon kun je onder meer terecht voor een Rubber Base behandeling. Daarbij werken we met de hoogwaardige producten van Artistic Nail Design. Het voordeel van deze producten is dat ze allemaal afweekbaar zijn, of het nu om een simpele nagellak of de Gel On Xtensions gaat. Een nagelbehandeling gaat bij ons daardoor nooit gepaard met beschadigingen. Je nagels zullen dus niet dunner worden, pijnlijker worden of afbreken. We vinden het belangrijk dat je als consument weet dat een nagelproduct veilig is.

Wil jij jouw nagelproblemen laten oplossen door een echte nagelspecialist?

Boek direct een afspraak of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Welk product heb ik nodig voor mijn nagels?

De nagelbranche kun je vergelijken met de modewereld. Elk seizoen wordt er nieuwe kleding geïntroduceerd. Ook nagelproducten worden op die manier in beeld gebracht, onder andere op social media. Echter gaat niet elk product je helpen, want we zijn allemaal anders. Je kunt dus niet iedere nagel met hetzelfde product behandelen, maar hoe bepaal je dan welk product je moet hebben? Daar zijn onze nagelstylisten voor, zij weten precies wat je nodig hebt.

Aan de hand van de condities van jouw natuurlijke nagels en je persoonlijke behoeften kiezen we het juiste product. We baseren de keuze daarnaast op onze uitgebreide productkennis. Stel bijvoorbeeld dat je graag langere nagels wilt hebben. In dat geval gebruiken we geen BIAB of acryl, maar een product zoals Dadi’Oil. Dit is een verzorgend product dat een natuurlijk resultaat geeft. Maak het jezelf makkelijk en doe vooral een beroep op onze expertise.

Rubber Base, Correctie Gel of Brush-on Builder?

In onze salon behandelen we nagels met behulp van Rubber Base, Correctie Gel of Brush-on Builder. Wat is nu eigenlijk het verschil?

Rubber Base

Rubber Base passen we toe wanneer een nagel wat meer ondersteuning kan gebruiken. Het komt bijvoorbeeld voor dat een nagel te flexibel is en daardoor snel dubbelklapt. Rubber Base helpt dit te voorkomen. Het voordeel van dit product is dat het meebeweegt met de natuurlijke nagel. Door twee dunne laagjes Rubber Base aan te brengen, wordt de nagel beter ondersteund. Rubber Base is een afweekbaar product met een draagtijd van 3 weken.

Afgezien van ondersteuning zorgt dit product natuurlijk ook voor mooi uitziende nagels. Je kunt er ook voor kiezen om je nagels te laten aflakken met een gelpolish-kleur. Rubber Base lijkt een beetje op Correctie Gel, maar heeft een iets dikkere structuur.

Correctie Gel

Correctie Gel is een product dat ondersteuning biedt aan de natuurlijke nagel. We zetten het vooral in bij nagelproblemen zoals groeven, delaminatie of een verticale scheur. Bij de behandeling wordt een dun laagje Correctie Gel aangebracht. Dit maakt een nagel niet alleen steviger, maar ook mooier. Kies vooral een kleur die past bij je huidskleur, we geven je hier graag advies over. Correctie Gel heeft een draagtijd van 3 weken. Het is belangrijk om het product niet langer te laten zitten dan de aangegeven draagtijd, want dit kan leiden tot schade. Verder raden we je aan om de nagels goed te blijven oliën om je nagels gezond te houden. Maak het af door je nagels af te laten lakken met een mooie Artistic Colour Gloss gelpolish kleur.

Brush-on Builder

Brush-on Builder wordt net als Rubber Base en Correctie Gel gebruikt om nagels te ondersteunen. Brush-on Builder wordt echter vooral ingezet bij slappe, zwakke nagels. Wat het ondersteunen van de natuurlijke nagel betreft, is Brush-on Builder de sterkste gel. Je kunt je nagels na het aanbrengen van de Brush-on Builder laten aflakken met de Artistic Colour Gloss gelpolish, een gelpolish die verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Brush-on Builder beschadigt de nagels niet. De draagtijd van de Brush on Builder is 3 weken. We raden je aan om Dadi’Oil te gebruiken om je nagels gezond te houden.

Benieuwd naar het verloop van onze behandelingen?
Lees hier meer over onze intakeproces