Skip to content

Lichttherapie

Huidverbetering door middel van fotobiostimulatie (lichttherapie)

Onze huid het (stratum corneum) is het grootste orgaan wat wij mensen bezitten. Deze heeft ongemerkt toch best wel heel wat te verduren op een dag.

Alleen wij mensen geven onze huid niet altijd de juiste aandacht die het eigenlijk verdient. Dat begint eigenlijk al met de verkeerde verzorgingsproducten voor ons gezicht. Een goede gezichtsreiniging is al het halve werk van je ochtend en avond routine.

Zijn er eventueel oneffenheden in de huid oa, acne, rosacea, couperose, fijne lijntjes, in combinatie met goede gezichtsproducten en lichttherapie zal de huid weer in zijn eigen natuurlijke kracht terug worden gezet. Philomena Beauty zet niet alleen lichttherapie in voor de huid maar ook voor oa; oedeem, brandwonden, hersenschudding, littekens, littekenweefsel, na een PMU behandeling. operatie.

Wil jij jouw huidproblemen laten oplossen door een echte huidproffesionale?

Boek direct een afspraak of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Aantal behandelingen nodig?

Tijdens het consult zal er een persoonlijk advies als een mini reiniging behandeling die we de (acceptatie fase) noemen. Aan de hand van de huid conditite kan er een kleine indicatie gegeven worden hoeveel belichting sessies er nodig kunnen zijn.

Meeste gesteld vragen

twee keer per dag.
In de ochtend reinig je de huid en zorg je dat de afvalstoffen die je lichaam heeft afgevoerd uit je systeem zijn. In de avond reinig je opnieuw de huid en zorg je dat het vuil van buitenaf en make-up uit de poriën zijn. Poriën die heel groot zijn kunnen nooit meer kleiner worden. Dit komt doordat er in de poriën geen elasticiteit te vinden is. Doe jij ‘niet’ structureel je huid goed reinigen zullen de poriën steeds groter en groter worden.

Het is een behandeling die pijnvrij is.
De kerncel ‘energiehuisjes’ die in de huid zitten worden weer in hun natuurlijke kracht gezet. Hierbij zal de doorbloeding weer op gang worden gebracht, afvalstoffen die op een juiste wijze worden afgevoerd door onze lichaam, verbetering van de celstofwisseling, bevordert wondheling, bevordert celeigen ontstekingsprocessen. Ons lichaam is in staat om zelf herstellend vermogen aan te gaan. Mensen kunnen eventueel een lichte tinteling voelen.

De eerste gezichtsbehandeling zal 90 min duren. Bij een volgende sessie wordt er gekeken en besproken of er nog een sessie van 90 min wordt ingezet of dat er een sessie van 60 min wordt ingezet. De tijdsduur van de sessie is geheel bepalend van de informatie die de cliënt vertelt als hoe de huid heeft gereageerd op de vorige sessie. We starten ten aller tijden met een gezicht dat goed is reiniging, dat is wel heel belangrijk niet dat we gaan belichten terwijl er nog vuil in de huid aanwezig is. Een kleine oppervlakte zoals; een brandwond, die zou je bijvoorbeeld een volledige week 15 min per keer kunnen belichten worden.

Om het gewenste resultaat te behalen en dat de doorbloeding goed op gang komt en de afvalstoffen op een juiste wijze worden afgevoerd.
Adviseer ik een volledige week lichttherapie met een tijdsduur van 90 min. Als het herstel vrij vlotjes verloopt kan er ook een sessie van 60 min gehanteerd worden.

a16 a17

Case brandwond frituurpan

Benieuwd naar het verloop van onze behandelingen?
Lees hier meer over onze intakeproces