Skip to content

Skincare

Wil jij jouw huidproblemen laten oplossen door een echte huid professional? 

Boek direct een afspraak of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Huidverbetering

Sinds kort heeft Philomena Beauty zich ook gespecialiseerd in huidverbetering. Hiervoor boden we al de Carbon Laser Peeling behandeling aan in onze salon. Deze behandeling is al een langere tijd populair onder dames en heren die oneffenheden willen laten behandelen. In bepaalde gevallen kan de Carbon Laser Peeling echter ook juist meer schade aan de huid veroorzaken. Dat willen we uiteraard voorkomen. Om die reden hebben we ervoor gekozen om meer behandelingen voor huidverbetering aan te bieden.

Hoe werkt huidverbetering nu echt?

De huid is ons grootste orgaan en is ook grotendeels verantwoordelijk voor je uiterlijk. Je huid heeft dan ook een goede zorg nodig. Er zijn grof gezegd vier verschillende huidtypes. Bij ieder huidtype ziet de nodige zorg er weer net even anders uit. Veel mensen hebben huidverbetering als doel, maar richten onbewust juist meer schade aan. Er zijn helaas ook veel misverstanden met betrekking tot huidverbetering. Die misverstanden worden gevoed door foutieve informatie, onder meer in reclames en op het internet. De gemiddelde consument denkt dat er specifieke producten bestaan voor ieder huidprobleem: grove poriën, roodheid, schilfers, puistjes etc.

In werkelijkheid is het geheim voor huidverbetering om de huid vooral goed te reinigen. Door de huid goed te reinigen met een goede cleanser, kun je al veel huidproblemen verminderen of verhelpen.

Het reinigen van de huid

De huid neemt de stoffen op waarmee de huid in contact komt. De huid voert ook de hele dag weer afvalstoffen af, zelfs wanneer we slapen. Om die reden is het verstandig om de huid tweemaal daags te reinigen. Dat in combinatie met een verzorgende tonic die de vochtbalans van de huid optimaliseert. Ook een goede dag creme is essentieel om de huid in optimale conditie te houden.

Huidverbetering door Philomena Beauty

Voor huidverbetering werkt Philomena Beauty volgens het concept A Fortio Intelligent Skin Care. Hiermee kunnen we de huid behandelen middels een fysiologische aanpak. Een goede diagnose is zeer belangrijk. Daarom zullen we tijdens het adviesgesprek bepalen welk huidtype je hebt. Op die manier kunnen we advies geven dat aansluit op jouw specifieke huidtype.

Heb je vragen over de behandelingen die we je kunnen aanbieden of over huidverbetering in het algemeen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we een uitgebreid adviesgesprek met je kunnen inplannen. Druk op de onderstaande knop om een afspraak te maken bij Philomena Beauty.

Stappenplan gezichtsbehandeling:

1. We gaan eerst het gezicht goed reinigen met de cleanser die bij jouw huidtype hoort
2. Na het intrekken van de cleanser wordt deze verwijderd en daarna wordt de tonic aangebracht. Deze laten we de huid opnemen. Als er een belichting sessie is geboekt wordt er nog een concentraat aan gebracht voordat we beginnen met het belichten.
3. Als we klaar zijn met het belichten of na dat de tonic in de huid is getrokken brengen we de pH balans mask aan.
4. Deze laten we ongeveer 20 min intrekken en het overtollige wordt verder op het gezicht uitgesmeerd.
IMG-20221104-WA0016 copy IMG-20221104-WA0016 copxy

Case: Rokershuid

a1 IMG-20221104-WA0016x copy

Case: Acne huid

Benieuwd naar het verloop van onze behandelingen?
Lees hier meer over onze intakeproces