Skip to content

Perfect Dip

De poedersystemen worden al enige tijd gebruikt in de nagelbranche. Nu vraag jij je misschien af, is dit nu eigenlijk wel zo hygiënisch? Jazeker! Zoals we allemaal weten kunnen bacteriën niet overleven in Dadi oil, maar ook in Perfect Dip poeder zullen bacteriën absoluut niet overleven. En is er toch eens sprake van een wondje, nijnagel of een andere complicatie? Dan doen we altijd eerst een beetje Perfect Dip poeder in een ander potje, zodat we uiterst hygiënisch te werk gaan!

Mijn Perfect Dipping certificaat

Wil jij jouw nagelproblemen laten oplossen door een echte nagelspecialist?

Boek direct een afspraak of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ideaal bij kwetsbare nagels

De Perfect Dip van Artistic Nail Design is bovendien zo ontwikkeld dat er geen schade aan de natuurlijke nagel kan ontstaan. Het poeder heeft bijvoorbeeld geen UV- of LED-lamp nodig om uit te harden, maar is volledig luchtdrogend. Heb je van jezelf broze of dunne nagels? Dan is Perfect Dip echt de perfecte oplossing voor jou! Het product geeft je nagels dezelfde stevigheid als na een acryl- of gelbehandeling. En voor het oog ziet het er ontzettend dun uit; je merkt nauwelijks dat er een product op de nagels is aangebracht.

Voor wie is de Perfect Dip geschikt?

Perfect Dip is zeer geschikt voor dames die werkzaam zijn in de horeca, schoonmaak, verzorging of catering, omdat het niet uitmaakt als je nagels veel in aanraking komen met water. En ben jij nou een nagelbijter? Dan kan dit product je helpen om van het nagelbijten af te komen.

Veel salons bieden een nagelbijt-treatment aan, waarbij je iedere 2 weken moet terugkeren voor een nieuwe set. Als natuurlijke nagelspecialist ben ik er zwaar op tegen om producten op je nagels aan te brengen die niet in de perfecte hoedanigheid zijn. Ik sta dan ook volledig achter het Perfect Dip systeem en de plaatsing hiervan bij dames die nagels bijten.

Ook voor deze behandeling hanteer ik een minimale leeftijd. Net als de Gel on Xtensions en de Putty, plaats ik dit product bij dames vanaf 21 jaar. Het product heeft een draagtijd van 21 dagen.

Wist je dat:

Alle producten van Artistic Nail Design Dierproefvrij zijn.

Gellak een draagtijd van 3 weken heeft? Draag je het langer dan, dat er schade kan ontstaan aan de natuurlijke nagels.

Alle producten van Artistic Nail Design afweekbaar zijn? Geen vijl of freesmachine zal er gebruikt worden om je product te verwijderen.

Alle kleuren van Artistic Nail Design te verkrijgen zijn in ‘Gellak, Nagellak & dip powder’.

Dat het heel belangrijk is om een base coat onder ieder willekeurig product te plaatsen? Om zo de natuurlijke nagel te beschermen.

De matrix is de wortel waar de nieuwe nagelcellen worden geboren.

Je nagel bestaat uit keratine cellen, je nagel is een levend weefsel.

Dat alle producten van Artistic Nail Design uit 1 basis monomer bestaan.

Een nagelplaat met geen beschadigingen of contra indicatie volledig is voorzien van nieuwe nagelplaat cellen binnen 3 à 4 maanden.

Benieuwd naar het verloop van onze behandelingen?
Lees hier meer over onze intakeproces