Skip to content

Mijn vermoeden gaat uit dat ik een droge huid heb?

Als mensen voor een gezichtsbehandeling komen in mijn praktijk hebben we vooraf eerst een adviesgesprek; hoe ziet jouw gezichtsroutine er nou precies uit? Welke producten worden daarbij gebruikt? Hoe is de conditie van de huid enz, enz…
Aan de hand van al deze informatie kunnen we al vrij snel achterhalen of jij een droge huid hebt.

Reinig jij je gezicht met een lotion, gel cleanser, reinigingsdoekjes, michelin water? Deze producten bestaan uit harde alcholen als het minerale olie ingrediënt; deze producten zorgen ervoor dat de huid wordt uitgedroogd.
Ben je gebruiker van een van deze producten dan klopt zeker je vermoeden!

Hoe kan ik voorkomen dat mijn huid nog droger wordt dan dat die al is?

In mijn advies kan ik kort en krachtig zijn; breng een bezoekje aan een praktijk waar juiste kennis is van de huid, dat de huid profesionale u goed kunt uitleggen wat het minerale olie ingrediënt, harde alcholen, siliconen als parabenen precies met uw huid doen.

Met al deze informatie kunt u samen met de specialist gaan kijken of de verzorgingsproducten waarmee gewerkt wordt ook bij uw huidtype passen?
Bij Philomena Beauty werken wij met alle producten van Chris Farrell, de BeautyRay en de Lonto Vac ‘facial cupping’. Door de juiste producten in te zetten in combinatie met een fotobiostimulatie of facial cupping sessie zal de huid daar zeer zeker door verbeteren.

Wil jij aan huidverbetering beginnen op een fysiologische manier zonder dat de producten die op dieren getest zijn, geen synthetische ingrediënten in verwerkt zijn? Alleen maar natuurlijke ingrediënten. Boek dan een adviesgesprek en ervaar zelf hoe de producten van Chris Farrell je doen versteld staan na een sessie. Vele bezoekers zijn u al voorgegaan!

Heb je nou een specifieke hulpvraag? Je kunt altijd via het contactformulier een bericht achterlaten met jouw hulpvraag daarin, dan ga ik daar m’n best voor doen om jouw hulpvraag te beantwoorden.